HVL Arkitektur N Nettside

HVL - Høgskulen på Vestlandet i Arkitektur N!

Nyhet

Vi er glade for at vårt prosjekt HVL – Høgskulen på Vestlandet er publisert i Arkitektur N! 

Les mer om prosjektet i vårt prosjektgalleri!

Splitkon Hov 6 1030x687 1

Hov ungdomsskole ferdigstilles!

Nyhet

Nye Hov ungdomsskole ferdigstilles i disse dager. Skolen er en 4-parallell ungdomsskole med flerbrukshall og spesialavdeling. Den ligger idyllisk til i skrånende terreng omgitt av furuskog i Hønefoss. Skolen er bygget i massivtre og har en skråstilt overlappende trekledning som kan gi assosiasjoner til en kongle. Entreprenør er Betonmast Asker og Bærum AS

Foto: Splitkon AS

L2 Arkitekter Glommasvingenskole vestibyle2

Nye bilder av Glommasvingen skole!

Nyhet

Denne flotte skolen ble ferdigstilt i 2019 og var kontorets første skole i massivtrekonstruksjon! 

På bildet ser du skolens hjerte; et multifunksjonelt samlingsrom over to plan med stort amfi. Anlegget består av en 1-10 skole for ca. 900 elever i tillegg til en stor flerbrukshall med eget klatretårn i direkte tilknytning til eksisterende idrettshall.

Sjekk ut de nye bildene i prosjekgalleriet vårt. 

IMG 0919

Vi har vært på befaring på Klepp Kommunehus!

Nyhet

Det brutalistiske kommunehuset er fra 1973 og skal rehabiliteres som en del av «KLEPPR». Prosjektet består av ny kirke og kultursal samt ombygging av kommunehuset fra 70-tallet. Selv om bygget trenger omfattende rehabilitering ser vi også mange spennende kvaliteter i det eksisterende som vi gleder oss til å jobbe med videre!

Sjekk ut mer om KLEPPR i vårt prosjektgalleri!

L2 Adamstuen l2arkitekterphoto

Nytt liv på Veterinærhøgskolen!

Nyhet

Hundre år med veterinærhistorie på Adamstuen er tilbakelagt og Oslo kommune ønsker nå nytt liv til området! Utviklingsprosessen vil ta mange år og det er derfor snakk om midlertidig bruk for å skape liv i området i nærmeste fremtid. Vi i L2 jobber nå med å tilrettelegge for voksenopplæring som skal få lokaler i hovedbygget og vi er midt i en prosess for å finne de beste løsningene for å kombinere nytt og gammelt for å skape de beste rammene for læring. 

L2 Arkitekter Farrisbru detalje

Detaljebilder fra Farris bru!

Nyhet

Med et hovedspenn på 120 meter og et V-tårn på 70 meter, markerer Farris bru overgangen mellom det åpne Vestfoldlandskapet på østsiden og det kuperte Telemakrslandskapet på vestsiden av Farrisvannet. Farris brua er den eneste skråstagbrua i Norge med buet veibane. Det er lagt vekt på at brua og særlig tårnet skal være en milepel for de kjørende og et landemerke for Larvik som tilfører stedet noe helt nytt uten å virke dominerende i forhold til Farrisvannet som landskapsrom. 

De nye bildene finner du i prosjektgalleriet vårt! 

L2 arkitekter studietur barcelona kontoret 2022

Vi har vært på studietur!

Nyhet

L2 har vært på studietur til Barcelona! 

Vi har hatt en fantastisk tur og har latt oss beigeistre av både gamle og nye prosjekter. Vi er nå tilbake på kontoret med påfyll av både D-vitaminer og masse inspirasjon! 

L2 Arkitekter Vækerø hjemmeside

Vækerø stasjon på Fornebubanen

Nyhet

L2 Arkitekter jobber for tiden med utforming av Vækerø stasjon på Fornebubanen i Oslo i samarbeid med Gottlieb Paludan Architects.

Stasjonen skal i sin helhet plasseres i fjellet. Utformingen tar utgangspunkt i samspillet mellom naturen og den nye infrastrukturen. Stasjonens to innganger er bundet sammen av en skulpturell himling av gyllent metall som gir det komplekse anlegget visuell sammenheng og identitet.

Illustrasjon viser «inngang B» ved villabebyggelsen på øvre nivå.

L2 Arkitekter Økern skole nyhet 02 smal

Økern skole, barnehage og flerbrukshall

Nyhet

Vi jobber med forprosjekt for ny ungdomsskole, barnehage og flerbrukshall på Økern med Oslobygg som oppdragsgiver. Prosjektet er nå inne i en intensiv kreativ fase med blant annet utprøving av ulike konsepter i fysisk modell. Ambisjonen er at skolen skal være en integrert del av den nye parken på Økern og at det skal bli en attraktiv møteplass for bydelen. Vi samarbeider tett med Oslobygg, Grindaker landskapsarkitekter og Norconsult.